Balears

XXII FESTIVAL JUVENIL EUROPEU DE TEATRE GRECOLLATÍ DE LES ILLES BALEARS

Coordinador

Joan Carles Simó Artero

Llocs

Mallorca, Teatre Principal de Palma de Mallorca i Auditori d’Alcúdia.

Menorca, TEATRE PRINCIPAL de Maò.

Eivissa, TEATRE CAN VENTOSA.

Organitza

Pàrodos, Institut Balear de Teatre Clàssic

Reserves

Es realitzaran per internet a la pàgina www.parodos.cat on figuren les instruccions per fer la reserva. Podeu consultar el procediment també a http://www.prosoponteatro.com.

Les reserves es faran des del 16 d’octubre de 2018 al 16 de novembre de 2018 ambdós inclosos, amb la finalitat de poder garantir l’arribada dels llibres als centres el més aviat possible.

Aportació per alumne i lloc d’ingrés.

Un cop el programa de la pàgina web confirmi la reserva, s’ingressarà al compte de La Caixa, 2100-5897-19-0200006300 la quantitat de 5€ per alumne i representació en el termini de 15 dies naturals. No cal enviar el full d’inscripció que figura al final d’aquest programa.

Enviament d’obres

Els llibres de les obres escollides es podran recollir els dies, hores i lloc on s’indicarà oportunament a partir de desembre de 2018.

Contacte

Per a qualsevol consulta, incidència o comentari, podeu dirigir un correu electrònic a info@parodos.cat  tot indicant qui sou i, si cal, un telèfon de contacte per tal que ens puguem adreçar a vosaltres.

Organitza

Pàrodos, Institut Balear de Teatre Clàssic

Col·labora

Tallers y activitats

Festival de Teatre Grecollatí de les Illes Balears

Des de 1998, la Secció Balear de la SEEC ve organitzant el Festival de Teatre Grecollatí de les Illes Balears dirigit al públic en general i, amb especial atenció, als alumnes d’Educació Secundària. Amb una gran acollida per part dels medis de comunicació, ha anat augmentant en nombre d’assistents fins a arribar, en l’edició de 2003, a assolir la xifra de tres mil entrades dividides en tres representacions.

Teatro de Pollentia

El Festival de Teatre Grecollatí porta grups de reconegut prestigi d’arreu de l’Estat espanyol i dóna sortida als grups de teatre balears, fomentant l’intercanvi i la projecció de les illes. Com a complement de les representacions, el Festival de Teatre Grecollatí edita les seves pròpies traduccions de les obres a representar i que es reparteixen de forma gratuïta als centres educatius que assisteixen a l’activitat i als particulars que adquireixen una entrada. Realitzades en la seva majoria per professors d’Educació Secundària, aquestes traduccions han rebut les felicitacions de la crítica dels mitjans de comunicació per la seva gran qualitat, la seva capacitat d’adaptació al català i les activitats didàctiques que s’ofereixen com a complement. L’èxit del Festival de Teatre Grecollatí ha fet que es plantejàs l’ampliació a les demés illes de la nostra Comunitat Autònoma. Amb dues noves seus (Eivissa i Menorca) i amb l’augment de les representacions, l’edició 2004 del Festival de Teatre Grecollatí es preveu com una de les activitats teatrals més importants a les Illes. A partir de l’edició XIII de 2010, es constitueix Pàrodos, Institut Balear de Teatre Clàssic que organitza el festival de les Illes Balears.